Original top %ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf

Υπηρεσίες

Οι κύριες διαγνωστικές και θεραπευτικές δράσεις μας :

LASER ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ :

LASER CO2 ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΓΚΩΝ
Σύγχρονο λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα της εταιρείας ECOMED  που αντιμετωπίζει επεμβατικά σπίλους, κονδυλώματα, μυρμηκίες ,υπερκερατώσεις κ.α. Υπερτερεί σαφώς από αυτά της παλαιότερης γενιάς καθώς και από τα μηχανήματα διαθερμοπηξίας .

LASER ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ
Το λέιζερ ND YAG της αμερικάνικης εταιρείας CYNOSURE ,μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών και της μικροκυκλοφορίας, αναπλάθει θεαματικά το δέρμα  μειώνοντας ουσιαστικά την ηλικία του, εντελώς ανώδυνα, με λίγες μόνο συνεδρίες . LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ
Κάθε είδος τριχοφυΐας – ακόμα και η πιο δύσκολη -μπορεί να αντιμετωπιστεί όχι μόνο λόγω της μακρόχρονης τεχνογνωσίας μας αλλά και λόγω των τριών σύγχρονων λέιζερ αποτρίχωσης που διαθέτουμε:
Α) LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ της εταιρείας CYNESURE τελευταίας γενιάς ,κορυφαίο μηχάνημα που αντιμετωπίζει ανώδυνα και σε περιορισμένες συνεδρίες την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα .

Β) LASER ND YAG της εταιρείας CYNOSYRE που αντιμετωπίζει – εκτός των συνηθισμένων περιπτώσεων υπερτρίχωσης – τη δύσκολη τριχοφυΐα των πολύ σκουρόχρωμων ατόμων .
Γ) LASER DUET PRO
Συνεπικουρούμενο και από τη θερμότητα ,αυτό το αμερικάνικο λέιζερ αντιμετωπίζει – εκτός των άλλων-τη δύσκολη ανοιχτόχρωμη τριχοφυΐα.LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ

Εφηλίδες, μελαγχρωματικές κηλίδες στο πρόσωπο και στα άκρα και μια σειρά άλλων δυσχρωμιών αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και ανώδυνα με 2-3 συνεδρίες .

LASER ΓΙΑ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΓΓΕΙΩΜΑΤΑ
Το λέιζερ APOGEE ELITE της CYNESURE αντιμετωπίζει το 70-80% των ευρυαγγείων του προσώπου, του  κορμού και των λεπτών ευρυαγγειών των άκρων σε 1 -3 συνεδρίες .

LASER ΓΙΑ ΑΚΜΗ
Φλεγμονώδεις βλάβες ακμής ( βλατίδες και  φλυκταινίδια ) αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά αποφεύγοντας τις συστηματικές αγωγές από το στόμα με το κορυφαίο λέιζερ ND YAG τελευταίας γενιάς  της εταιρείας CYNOSURE καθώς και με το επίσης αμερικάνικο λέιζερ DUETPRO.

LASER ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΟΝΥΧΩΝ
Μεγάλη εξέλιξη για τη θεραπεία των ονυχομυκητιάσεων αποτελεί η αγωγή με το λέιζερ ND YAG της CYNOSURE καθώς αποφεύγουμε χρονοβόρα θεραπεία μηνών με χάπια από το στόμα με πιθανές  παρενέργειες και περιορισμούς . Απαιτούνται 3 συνεδρίες την 1η,6η και 12η εβδομάδα.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΙΚΡΟΚΥΣΤΑΛΛΩΝ
Το μηχάνημα μικροκρυστάλλων ECOPEEL είναι   αποτελεσματικό και ανώδυνο για ανάπλαση προσώπου , ακμή , λεπτές ρυτίδες και ήπιες σκουρόχρωμες κηλίδες .

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΛΩΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΣ
Είναι ένα μηχάνημα τύπου soft laser που στηρίζεται στη πόλωση του φωτός που βοηθά την ανάπλαση των ιστών και συμμετέχει ουσιαστικά στη θεραπεία της  ακμής, της δερματιτίδας, του  έρπητα, των ραβδώσεων ( ραγάδων ) και πολλών άλλων παθήσεων.

ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Χειρουργικές επεμβάσεις στο δέρμα προκειμένου να αντιμετωπιστούν κακοήθεις όγκοι και καλοήθεις όπως  σπίλοι, κύστεις ,ουλές κ.α. Οι επεμβάσεις διενεργούνται με τις κλασικές μεθόδους καθώς και με τη χρήση εξελιγμένων μηχανημάτων λέιζερ. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην άσκηση της δερματοχειρουργικής θα δώσει υπεύθυνα και αισθητικά αποδεκτά αποτελέσματα.

ΚΡΥΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Η κρυοχειρουργική με υγρό άζωτο είναι < κλειστή > χειρουργική μέθοδος που στηρίζεται στη μεγάλη μείωση της θερμοκρασίας τοπικά που θεραπεύει κυρίως κακοήθεις και καλοήθεις βλάβες του δέρματος με μεγάλη αποτελεσματικότητα στις επιλεγμένες περιπτώσεις με το σημαντικό πλεονέκτημα να αποφεύγεται οι κλασικές χειρουργικές τομές . 

ΒΙΟΨΙΕΣ
Οι βιοψίες αποτελούν σήμερα  ένα από τα βασικότερα διαγνωστικά μέσα για δερματολογικές παθήσεις. Σωστή και ακριβής λήψη βιοψίας και εκτέλεση ιστολογικής εξέτασης από τον υπεύθυνο παθολογοανατόμο μας οδηγούν στη σωστή διάγνωση και συνεπώς στη κατάλληλη θεραπεία.

ΠΑΙΔΟΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Η μακρόχρονη εμπειρία και η συμμετοχή σε πάμπολλα συνέδρια δερματολογίας με αναφορές στα παιδιά, μας δίνει προβάδισμα στη διάγνωση και θεραπεία των μικρών ασθενών .Ούτως ή άλλως ο δερματολόγος είναι ο γιατρός του δέρματος για όλες τις ηλικίες.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΙΣΗΣ
Με το εξελιγμένο ψηφιακό δερματοσκόπιο ECOSCAN της ECOMED γίνεται η λεγόμενη < χαρτογράφηση > των σπίλων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος . Τα αποτελέσματα καταχωρούνται σε ηλεκτρονικά αρχεία και αναλύονται με ειδικά λογισμικά.

BOTOX
H πιο φημισμένη ίσως  σήμερα μέθοδος για την αντιμετώπιση ρυτίδων είναι η ενέσιμη έγχυση της βοτουλινικής τοξίνης (εμπορικά προϊόντα Botox και disport) που απευθύνεται κυρίως στις ρυτίδες του μετώπου, του μεσόφρυδου και των πλάγιων των βλεφάρων.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ
Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος με κύρια λειτουργία τη συγκράτηση και αποθήκευση νερού .Το εμφύτευμα του – πολύ δημοφιλές και χωρίς παρενέργειες σήμερα-  ενιεμένο στο δέρμα < γεμίζει > ρυτίδες και αυξάνει τον όγκο στα χείλη και στα ζυγωματικά.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Είναι μια μέθοδος ελάχιστα επεμβατική κατά την οποία ενίονται στο δέρμα διάφορες ουσίες όπως μέταλλα, βιταμίνες, αμινοξέα και φάρμακα , κατάλληλα κάθε φορά για τη θεραπεία του ασθενούς .Η μέθοδος είναι κατάλληλη για ανάπλαση προσώπου, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ραγάδες, τριχόπτωση κ.α.

ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ
Ουσίες όπως το τριχλωροξικό οξύ και τα οξέα φρούτων εφαρμόζονται στο πρόσωπο σε μια σειρά 4-6 συνεδριών προκειμένου να αντιμετωπιστούν κυρίως μέλασμα , ακμή και λεπτές ρυτίδες.

ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΙΣΗ-ΤΡΙΧΟΡΙΖΟΓΡΑΜΜΑ
Διαγνωστικές μέθοδοι για τη τριχόπτωση. Η τριχοσκόπηση διενεργείται στο εργαστήριο μας με το ψηφιακό Δερματοσκόπιο ECOSCAN ,το δε τριχοριζόγραμμα με τη παρατήρηση των τριχών στο μικροσκόπιο.

ΣΚΛΗΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κλασσική πλέον μέθοδος για αντιμετώπιση των ευρυαγγειών των φλεβιδίων και των κιρσών των κάτω άκρων .Ειδικές ουσίες – οι λεγόμενες σκληρυντικές – εγχέονται στα εν λόγω αγγεία αποφράζοντας τα .

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ UVA KAI UVB
Τα μηχανήματα αυτά υπεριώδους φωτός Α και Β είναι χρήσιμα σε παθήσεις όπως η ατοπική δερματίτις ,η ψωρίαση ,οι παραψωριάσεις ,ο ομαλός λειχήνας και  η γυροειδής αλωπεκία κ.α.

ΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΤΕΣΤ
Τα PATCH TEST διερευνούν αλλεργία του ασθενούς στις δερματίτιδες εξ επαφής ,τα δε PRICK TEST διερευνούν αλλεργία στις κνιδώσεις. Αμφότερα διενεργούνται στο εργαστήριο μας.